Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

2009 - 2024: 15 χρόνια Οικοσοσιαλιστικό Αριστερό Blog | "ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ"


Οι αναρτήσεις στο Οικοσοσιαλιστικό Αριστερό Blog ξεκίνησαν το 2009 και συνεχίζονται μέχρι τις μέρες μας. Στο διάστημα αυτό, δηλαδή για 15 χρόνια, έχουν γίνει 900 αναρτήσεις για θέματα που αφορούν το Σοσιαλισμό, την Πολιτική και Κοινωνική Οικολογία, την Αριστερά, την αμφισβήτηση του καπιταλισμού κ.λπ.

Η επισκεψιμότητα στο blog είναι σημαντική. Στο διάστημα των 15 ετών έχουν επισκεφτεί το Blog περισσότεροι από 200.000 αναγνώστες.

Οι περισσότερες αναρτήσεις είναι αναδημοσιεύσεις από Ευρωπαϊκές και Διεθνείς ιστοσελίδες και ένα μεγάλο μέρος είναι παρουσιάσεις βιβλίων, άρθρων, συνδιασκέψεων κ.λπ. για ενημέρωση και τροφή για σκέψη.

Αν και παρακολουθούμε το Παγκόσμιο ΟΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ Δίκτυο | Global Ecosocialist Network (GEN) και αναδημοσιεύουμε άρθρα κ.λπ. δεν έχουμε οριζόντια συνεργασία. [ΕΔΩ].

Με αφορμή τα 15 χρόνια από τη λειτουργία του blog αλλά και λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για τον Οικοσοσιαλισμό, βρίσκεται σε εξέλιξη η συγγραφή και η ψηφιακή έκοδση ενός μικρού οδηγού με θέμα "ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ".

Σε επόμενη ανάρτηση θα δημοσιεύσουμε τα περιεχόμενα της έκδοσης.

Ο διαχειριστής του Blog.

Κώστας Φωτεινάκης - xpolis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου