Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ελένη Πορτάλιου υποψήφια δήμαρχος της Ανοικτής Πόλης για την Αθήνα.Η Ελένη Πορτάλιου είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τομέα του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, Δημοτική Σύμβουλος Αθήνας με την παράταξη Ανοιχτή Πόλη (παράταξη που ιδρύθυκε το 2006 και διεκδίκησε το Δήμο της Αθήνας με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα).
Η Ελένη Πορτάλιου συμμετέχει στα κινήματα πόλης που αναπτύσσονται στην Ελλάδα, στο Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ, είναι τακτική αρθρογράφος στην εφημερίδα ΕΠΟΧΗ, συμμετέχει στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω της ΑΚΟΑ.
Το 2004 η Ελένη Πορτάλιου συμμετείχε στις Ευροεκλογές με το ψηφοδέλτιο "Γυναίκες για μια άλλη Ευρώπη".
Η υποψήφια Δήμαρχος Αθήνας Ελένη Πορτάλιου συμμετείχε στην "Πρωτοβουλία για το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ", τίτλος που χρησιμοποιείται ΤΩΡΑ από τον πρώην Συνήγορο του Πολίτη και νυν Υποψήφιο Δήμαρχο κ.Καμίνη (ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Αριστερά - Οικολόγοι Πράσινοι).
Διαβάστε ΕΔΩ στο ΕΝΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ για την "ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ" το άρθρο της Ελένης Πορτάλιου με τίτλο "Η τελευταία αρκούδα της Πίνδου" (σελ.16) και ΕΔΩ την εισαγωγή και την απομαγνητοφώνηση της ομιλίας του δημάρχου της MARINALEDA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου