Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Νίκος Κωνσταντόπουλος: "... και ύστερα με πέταξες σαν το αποτσίγαρό σου.."Θυμάστε ένα τραγούδι, το έλεγε η Βίκυ Μοσχολιού (αρχική ανάρτηση είχα γράψει λαθεμένα Πόλυ Πάνου) "... άλλη αγάπη έπιασες/ και εμένανε με πέταξες/ σαν το αποτσίγαρό σου..".
Αυτούς τους στίχους θυμήθηκα ακούγοντας την είδηση για την απομάκρυνση του Νίκο Κωνσταντόπουλου από την προεδρία του ΠΑΟ. "Πριν λαλήσει ο αλέκτωρ..." γράφει στην ΑΥΓΗ ο Ανταίος Χρυσοστομίδης "τον πήραν, τον χρησιμοποίησαν,και πριν λαλήσει ο αλέκτωρ, τον πέταξαν με ένα ξερό ευχαριστώ".
Εμείς δεν χαιρόμαστε ούτε όμως λυπόμαστε γι΄ αυτή την εξέλιξη. Θα επαναλάβουμε ότι η αριστερά δεν πρέπει να έχει καμία συμμετοχή στα "παιχνίδια" του ποδοσφαίρου και των επαγγελματικών αθλημάτων... Θα προτείνουμε να ξαναδιαβάστε ένα άρθρο που είχαμε αναρτήσει ΕΔΩ και που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΔΡΟΜΟΣ και... "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ σας καλή τύχη" στην αριστερά και στις επιλογές της...
Διαβάστε ΕΔΩ το σημείωμα - σχόλιο του Ανταίου Χρυσοστομίδη για την απομάκρυνση του πρώην Προέδρου του ΣΥΝ και του ΠΑΟ (πριν αλέκτωρ...) Νίκου Κωσνταντόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου