Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ -Συμμετέχουν οι Friends of Natureτου Μάκη Σταύρου.
Από τις 28 έως τις 30 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο η προτελευταία Προπαρασκευαστική Συνέλευση των εκπροσώπων των Ευρωπαϊκών Δικτύων για την προετοιμασία του 6ου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ (Ε.Κ.Φ.) που θα γίνει, ως γνωστόν, στην Κωνσταντινούπολη, από 1-4 Ιουλίου 2010. Στη Συνέλευση του Βερολίνου, η Διεθνής Οργάνωση Friends of Nature, εκπροσωπήθηκε στο Οικολογικό Δίκτυο και το Δίκτυο των Μεταναστών, από τον Πρόεδρο των Τσέχων Friends of Nature, Mirek Proces και από τον Πρόεδρο των Ελλήνων Φίλων της Φύσης, Μάκη Σταύρου.
Στις τετραήμερες συζητήσεις του Βερολίνου, εξετάσθηκαν λεπτομερώς όλα τα θέματα που αφορούν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του Φόρουμ της Κωνσταντινούπολης (οργάνωση σεμιναρίων, μεταφράσεις των εισηγήσεων και των τοποθετήσεων, οικονομική στήριξη στους πολίτες ανατολικών κυρίως χωρών που θα μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη για τις εργασίες του Φόρουμ, συμμετοχή συλλόγων, φορέων και κινημάτων από την Ευρώπη αλλά και τις άλλες ηπείρους κ.α.) Λεπτομέρειες ΕΔΩ.
Ολόκληρο το άρθρο του Μάκη Σταύρου ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου