Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Το Γαλλικό Κόμμα της Αριστεράς διαδηλώνει: Αλληλεγγύη στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό/ O Νίκος Σαραντάκος παρουσιάζει...

H ανάρτηση και όλο το κείμενο που ακολουθεί είναι από το blog του κ.Νίκου Σαραντάκου «Οι λέξεις έχουν τη δική τους ιστορία». Ο τίτλος του blog είναι το βιβλίο του που έχουμε παρουσιάσει στο Roseta Books και που παρουσιάζεται στον ΙΑΝΟ στις 15/5/2010, 12:30 μ.μ. Σας συνιστούμε να επισκεφτείτε το blog και να δείτε και άλλες ενδιαφέρουσες αναρτήσεις.
ECOLEFT

Πολλοί έχουμε κατεβεί σε διαδηλώσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους Παλαιστινίους, στο Ιράκ, τη Γιουγκοσλαβία, παλιότερα τη Νικαράγουα ή τη Βόρεια Ιρλανδία. Τις μέρες αυτές, σε όλη την Ευρώπη, κάποιοι άλλοι διαδηλώνουν την αλληλεγγύη τους στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.

Βίντεο από διαδήλωση του Κόμματος της Αριστεράς, που έγινε στις 28 Απριλίου στο Παρίσι: Δεν ήταν πολλοί, 200 άτομα λένε οι ίδιοι, μπορεί και λιγότεροι. Καινούργια συγκέντρωση με ενωτική συμμετοχή θα γίνει στις 5 Μαΐου. Το σύνθημα της διαδήλωσης “Les banques s’ engrece” κάνει λογοπαίγνιο μια και μπορεί να διαβαστεί “Οι τράπεζες στην Ελλάδα” αλλά και “Οι τράπεζες παχαίνουν”. Το φώναζαν άλλωστε στη διαδήλωση, “Οι τράπεζες παχαίνουν στην πλάτη των Ελλήνων”.
Πολύ πιθανόν παρόμοιες εκδηλώσεις να έγιναν και σε άλλες χώρες, ειδικά στις σημερινές πρωτομαγιάτικες διαδηλώσεις. Όποιος έχει λινκ, ας το προσθέσει στα σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου