Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Κώστας Διάκος: «Αττική Οικολογική Απάντηση»/ Συνέντευξη στο TVXS


Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη του Κώστα Διάκου, επικεφαλής του Ψηφοδέλτιου για την Περιφέρεια "Αττική Οικολογική Απάντηση".

Ο Κώστας Διάκος μεταξύ των άλλων σημειώνει: "...Εμείς είτε ως ενεργοί πολίτες είτε ως Οικολόγοι δεν ήμασταν ποτέ μέρος αυτού του πολιτικού συστήματος. Αποτελούμε μέρος των λύσεων για την απεμπλοκή μας απ ‘αυτό.

Η «Αττική Οικολογική Απάντηση», είναι μία αυτοδιοικητική προσπάθεια, που στηρίζεται στην εμπειρία και την δράση κινημάτων στον χώρο της Αττικής. Άρα δεν γνωρίζω εάν έχει νόημα, να την τοποθετήσουμε στον πολιτικό χάρτη κοντά ή μακριά σε ένα νέο πολιτικό κόμμα. Από την μάχη για την πολύπαθη Αττική κανείς δεν περισσεύει και ήδη στην «Αττική Οικολογική Απάντηση» δραστηριοποιούνται ενεργοί πολίτες, που δηλώνουν Οικολόγοι, Αριστεροί ή απλά ανήσυχοι. Έτσι και αλλιώς στην τοπική κοινωνία οι μάχες δίνονται από ενεργούς πολίτες, ανεξάρτητα εάν βρίσκονται κοντά ή μακριά στις πολιτικές τους πεποιθήσεις.

Προσωπικά θα σας έλεγα, και νομίζω ότι εκπροσωπώ μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας, πως ό,τι μπορεί να δημιουργήσει ρωγμή στο γερασμένο πολιτικό σκηνικό, δεν είναι απλά καλοδεχούμενο αλλά και αναγκαίο..."


Περισσότερα για τον Κώστα Διάκο διαβάστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου