Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Οικοσοσιαλισμός 2023 - Σάββατο 2 Δεκεμβρίου | Συνέδριο στο Λονδίνο

 


Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί ακόμα ένα συνέδριο για τον Οικοσοσιαλισμό. Το θέμα του Οικοσοσιαλισμού απασχολεί και συζητείται ανά τον κόσμο σε πολλές δεξαμενές σκέψεις, πολιτικά και οικολογικά περιοδικά και ιστοσελίδες, αριστερά και οικολογικά πολιτικά ινστιτούτα κ.λπ. 

Στην Ελλάδα το θέμα του Οικοσοσιαλισμού ως πολιτικό πρόταγμα ξεκίνησε να συζητείται το 2008 [ΕΔΩ] σε επίπεδο κοινωνίας, ωστόσο δεν είχε συνέχεια και ανάπτυξη. Συνοπτική παρουσίαση [ΕΔΩ],

Στο  blog που επισκέπτεστε τώρα, οι αναρτήσεις για την Οικοαριστερά και τον Οικοσοσιαλισμό ξεκίνησαν στις 8 Οκτωβρίου 2009 και συνεχίζονται μέχρι σήμερα με διαφορετική όμως πυκνότητα δημοσιεύσεων.

Το συνέδριο για τον Οικοσοσιαλισμό διοργανώνεται από την Anticapitalist Resistance - Fighting disaster capitalism with ecosocialism [ΕΔΩ]

Η ιστοσελίδα για το συνέδριο Ecosocialism 2023 [ΕΔΩ] - [ΕΔΩ]
-------
Αξίζει να αναφερθεί ότι στην Αυστραλία πραγματοποιήθηκε συνέδριο από τη Σοσιαλιστική Συμμαχία με θέμα  "Οικοσοσιαλισμός 2023 - Ένας κόσμος πέρα ​​από τον καπιταλισμό"/ Ecosocialism 2023 - A World Beyond Capitalism στις 2 - 3 Ιουλίου 2023 [ΕΔΩ].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου