Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Περί ΠΟΔΟ_σφαίρου... / Επαναλαμβάνουμε ότι η Αριστερά πρέπει να απεμπλακεί από το "σπορ"


Είδηση της Κυριακής 31/10/2010:

Συμπλοκές μεταξύ χούλιγκαν σημειώθηκαν κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Αγ. Ιεροθέου-Αιγάλεω στο γήπεδο Χωράφας στο Περιστέρι.
Οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν μεταξύ τους έξω από το γήπεδο με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ένα άτομο. Η αστυνομία συνέλαβε 33 άτομα τα οποία θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα.
---------
Διαβάστε και ένα σχόλιο ενός φίλου από ένα άλλο βήμα διαλόγου:

"Λοιπόν δε θα έγραφα απόψε αλλά μετά τις ειδήσεις με έπιασε μια "φαγούρα" για το τι συμβαίνει εδω μέσα. Όλοι θυμόμαστε πιστεύω τους "γνωστούς-αγνώστους", μεγάλη κ πιασάρικη ορολογία τις προηγούμενες δεκαετίες. Τώρα ανακαλύψαμε τους "ανεγκέφαλους" που τοποθετούν βόμβες ο ένας στον ποδοσφαιρικό σύλλογο του άλλου! Κάποτε τις βόμβες τις τοποθετούσαν οι αναρχικοί, οι προβοκάτορες και οι μαφιόζοι. Όλοι αυτοί είχαν ένα πολύ συγκεκριμένο όνομα που παρέπεμπε σε πολύ συγκεκριμένες πρακτικές για πολύ διαφορετικούς σκοπούς. Τώρα ομως έχουμε αντί για αυτά μια νέα ασθένεια. Προφανώς πρόκειται για επιδημία, την επιδημία της ανεγκεφαλίτιδας! Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσουμε η να κλάψουμε γι αυτό αλλά καλού κακού πάρτε κ μερικα΄μέτρα "προστασίας"!"

--------------
Διαβάστε και μια προηγούμενη ανάρτηση για το θέμα "Αριστερά - Καπιταλισμός - Ποδόσφαιρο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου