Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΤΙΝΑ κάνουμε; | Πέμπτη 8 Οκτωβρίου,


Τα «Ενθέματα» οργανώνουν συζήτηση την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, ώρα 19.00, με θέμα «ΤΙΝΑ κάνουμε -- λόγοι και αντίλογοι στη μ.Μ. εποχή», στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 132-134, Θησείο). Θέλουμε να ανοίξουμε την κουβέντα, απολογίζοντας κριτικά την εφτάμηνη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και συζητώντας τις προοπτικές που ανοίγονται. Θέλοντας να αποφύγουμε τους παράλληλους μονόλογους, θα δοκιμάσουμε μια νέα μορφή εκδήλωσης:

1. Στον πρώτο κύκλο, ο Νίκος Γιαννόπουλος, η Μαρία Καλαντζοπούλου, ο Κωστής Καρπόζηλος, ο Χάρης Κωνσταντάτος και ο Δημήτρης Χριστόπουλος θα απαντήσουν σε τρία ερωτήματα που θα θέσει ο συντονιστής Στρατής Μπουρνάζος.

2. Στον δεύτερο κύκλο, θα σχολιάσουν τις απαντήσεις η Τόνια Κατερίνη, η Κλειώ Παπαπανταλέων, ο Μιχάλης Παναγιωτάκης και ο Ηλίας Χρονόπουλος, καθώς και ο Μάνος Αυγερίδης και η Ιωάννα Μεϊτάνη από τα «Ενθέματα».

3. Στον τρίτο κύκλο, μετά τις παρεμβάσεις του κοινού θα πιούμε ένα (τουλάχιστον) ποτήρι κρασί.

Σημείωση του Μεταφραστή: Την εκδήλωση, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου των Περσικών Πολέμων, θα χαιρετίσει ο Μαρδόνιος. Θα παραστεί ο Φαρνάβαζος, ενώ παρέμβαση μέσω skype θα κάνει ο Αρταξέρξης. Είσοδος με το συνθηματικό (στην περσική): «Δαρείου-και-Παρυσάτιδος-γίγνονται-παίδες-δύο». Θα υπάρχει αυτόματη μετάφραση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου