Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Οι βομβαρδισμοί στη Γάζα, η καταστροφή της φύσης, το ξερίζωμα 800.000 ελαιοδένδρων και ο Νίκος Καίσαρης

[Φωτ. Prees TV: Μια ηλικιωμένη Παλαιστίνια γυναίκα προσπαθεί να σώσει την τελευταία ελιά της -  Οι στρατιώτες του Ισραήλ συνεχίζουν να καταλαμβάνουν τη γη της.

 Το ξερίζωμα των ελαιοδένδρων, των πορτοκαλιών, η καταστροφή της αγροτικής παραγωγής, η απαγόρευση της αλιείας  είναι ένας από τους μόνιμους στόχους του Ισραήλ. Οι ελιές και η αγροτική παραγωγή για τους Παλαιστίνιους είναι σημαντικοί παράγοντες στον μακροχρόνιο αγώνα που δίνουν για "ΓΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ". | O +Νίκος Καίσαρης, μέλος της ΚΠΕ του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας και υπεύθυνος του Τμήματος Οικολογίας [ΕΔΩ ΕΔΩ], είχε επισκεφτεί την Παλαιστίνη και είχε την εξαιρετική  ιδέα να υποστηριχτεί ο αγώνας των Παλαιστινίων με την αποστολή και το Φύτεμα ελαιόδεντρων στην αιματοβαμμένη γη.

800.000 ελαιόδενδρα ξεριζώθηκαν από την αιματοβαμμένη γη της Παλαιστίνης που ισοδυναμεί με την καταστροφή 33 πάρκων Central Parks της Νέας Υόρκης. [ΕΔΩ]

Οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/Naturefriends Greece πολύ σωστά επισημαίνουν ότι "Ο μεγαλύτερος εχθρός της φύσης και της ανθρωπότητας είναι οι βομβαρδισμοί και ο πόλεμος" ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου