Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΓΣΕΕ: Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την Τετάρτη 22/2/2012 - 4:00μ.μ.


Σε νέο συλλαλητήριο προχωρά η ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 4μμ στο Σύνταγμα, τονίζοντας στην ανακοίνωσή της, ότι γίνεται για την «κατεπείγουσα» αντιασφαλιστική διαδικασία.
Όπως αναφέρει η εργατική συνομοσπονδία στο σχετικό δελτίο Τύπου: «Η κυβέρνηση συνεχίζει την κατεδάφιση του εργασιακού θεσμικού πλαισίου αλλά και του ασφαλιστικού συστήματος με τη διαδικασία του “κατεπείγοντος”.
Τα υπό κατάθεση μέτρα στη Βουλή για τις νέες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις αποτελούν τη χαριστική βολή για τους απόμαχους της εργασίας και της κοινωνικής ασφάλισης στη χώρα μας.
Η αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική παρέμβαση στις συλλογικές συμβάσεις, η πλήρης αποδυνάμωση των κλαδικών συμβάσεων, οι νέες μειώσεις στις συντάξεις, η κατάργηση του κράτους πρόνοιας υποβαθμίζουν δραματικά κάθε εργασιακό δικαίωμα και κάθε θεσμό εργατικής και κοινωνικής προστασίας.
Οι Έλληνες πολίτες εκβιάζονται και τον εκβιασμό αυτό κανείς δεν μπορεί να τον ανεχθεί. Οι εργαζόμενοι της χώρας μας αρνούνται να αποδεχθούν αυτήν τη βαρβαρότητα των πιο σκληρών νεοφιλελεύθερων μέτρων που επιβάλλονται εκβιαστικά στη χώρα από τους δανειστές της Τρόικα, γι’ αυτό θα συνεχίσουν και θα εντείνουν τον αγώνα στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη για να τεθεί φραγμός στον οδοστρωτήρα ισοπέδωσης της κοινωνίας.
Ενόψει της ψήφισης στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος του αντιασφαλιστικού Νομοθετικού πλαισίου, η ΓΣΕΕ αποφάσισε και πραγματοποιεί την Τετάρτη 22/2/2012 και ώρα 16:00 συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα».
ΠΗΓΗ ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου