Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Η αξιοπρέπεια δεν μπορεί να φυλακιστεί! Όλοι και όλες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας Σύνταγμα 7:00 μμ



Διαβάστε ΕΔΩ.
Σήμερα το πρωί, το Ισραήλ διέπραξε μια ακόμα πράξη κρατικής τρομοκρατίας. Η πειρατεία -στα διεθνή ύδατα- του σκάφους Αξιοπρέπεια, εκτός από την προφανή βαρβαρότητα της, αποτελεί μια ακόμα κατάφωρη παραβίαση της διεθνούς νομιμότητας. Πρόκειται για μια ακόμα άθλια επίδειξη σιωνιστικού τραμπουκισμού που δεν στρέφεται μόνο κατά του Στόλου της Ελευθερίας ΙΙ και των Παλαιστινίων, αλλά προσβάλλει το γενικό περί δικαίου αίσθημα.

Για την σημερινή αθλιότητα εξ ίσου συνένοχη είναι και η ελληνική κυβέρνηση, η οποία όλο το τελευταίο διάστημα ανέλαβε το ρόλο του ροπαλοφόρου του Νετανιάχου, σαμποτάροντας το εγχείρημα του Στόλου της Ελευθερίας ΙΙ. Και θα είναι εξίσου επίσης συνένοχη αν συμβεί το οτιδήποτε στους απαχθέντες ακτιβιστές, μεταξύ των οποίων και ο συντονιστής της ελληνικής Πρωτοβουλίας “’Ένα Καράβι για τη Γάζα”, Καθηγητής του ΤΕΙ Αθήνας, Βαγγέλης Πισσίας.

Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστιναικό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ καλεί σε μαζική συμμετοχή στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνεται στις 7.00 μμ, στο Σύνταγμα, από την Πρωτοβουλία “Ένα Καράβι για τη Γάζα”.

Άμεση απελευθέρωση των απαχθέντων ακτιβιστών-Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Αθήνα 19/7/11

Σύλλογος Ιντιφάντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου