Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Καταδικάζουμε τις ενέργειες που καίνε και σκοτώνουν ανθρώπους - Η όποια αγανάκτηση για τα μέτρα δεν δικαιολογεί τέτοιες ενέργειες



Καταδικάζουμε τις ενέργειες που καίνε και σκοτώνουν ανθρώπους.
Οι τρεις νεκροί στην τράπεζα από μολότοφ των αντιεξουσιαστών είναι απαράδεκτο γεγονός και δεν μας τιμά ως χώρα και ως πολίτες. Δεν μας τιμά ως Αριστερά και ως Οικολογικό κίνημα.
Το δίκιο είναι με το μέρος μας… Τα μέτρα της Ε.Ε., του ΔΝΤ που σχεδιάστηκαν από κοινού με την κυβέρνηση της χώρας μας πλήττουν κυρίως το εισόδημα των εργαζομένων, των μικροεπαγγελματιών, των ανθρώπων των γραμμάτων και των δημιουργών.
Η κατάργηση ουσιαστικά του Εργατικού Δικαίου με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων ουσιαστικά μας παραπέμπει σε άλλες μαύρες μέρες για τη χώρα μας που το δικαίωμα του συνδικαλισμού είχε μπει στο «γύψο».
Ευθύνες υπάρχουν. Αλλά τώρα είναι η ώρα να καταδικάσουμε τις ενέργειες των εντιεξουσιαστών ΚΑΙ όσους κρύβονται πίσω τους που αιματοκύλησαν την Αθήνα, που έκαψαν το κτήριο του Υπουργείου Οικονομικών στη Λ.Αμαλίας στο οποίο υπήρχαν εκεί για μεγάλες υποθέσεις.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία…
Να καταδικαστούν οι αντιεξουσιαστές ΤΩΡΑ απ΄ όλο το πολιτικό φάσμα χωρίς κανένα ελαφρυντικό.
Για την Ε.Ο.Ρ.Α.
Κώστας Φωτεινάκης - Γιάννης Βέλλης
5/5/2010

4 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα με τις θέσεις σας και εύχομαι σε όλους μας κουράγιο και καθαρό μυαλό...

    Φιλικά,
    Λούζη Μαργαρίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To blog Μη μαδάς τη μαργαρίτα συμφωνεί και ενώνει μαζί σας τη φωνή του. Η κουλτούρα της βίας δεν μας ανήκει. Αυτοί που την ενθαρρύνουν, δηλαδή, οι κρατικοδίαιτοι δεινόσαυροι της δήθεν Αριστεράς να απομονωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κανις δεν χαιρεται αυτην την ωρα θλιψη για τους νεκρους οργη για αυτους που αναγκασαν καποιους να δουλευουν μια τετοια στιγμη .Δεν ηξεραν οτι θα γινει χαμος? Δεν περιμεναν οτι οι τραπεζες θα ειναι νουμερο ενα στοχαστρο? Οργη και καταδικη σε αυτους που αφησαν αυτους τους ανθωπους να δουλευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στέλλα Μαρκαντωνάτου7 Μαΐου 2010 στις 6:56 π.μ.

    Θέλω να καταδικάσω τους αντιεξουσιαστές και θέλω να καταδικάσω και τον Βγενόπουλο που άσκησε τρομοκρατία και που είχε το κτίριο τόσο πρόχειρα φτειαγμένο.

    Αλλά αντιεξουσιαστές και Βγενόπουλος από μια άποψη είναι το ίδιο πράγμα: ο μεν Βγενόπουλος έφτειαξε ένα πρόχειρο λαμπερό κτίριο και πίεζε για να βγάλει φράγκα, οι δε χωρίς τίποτε άλλο παρά καταστροφικό θυμικό θέλουν να κάνουν επανάσταση.

    Θέλω να καταδικάσω πρώτα από όλα τους εαυτούς μας που αφήσαμε την ζωή μας να ξεχειλώσει έτσι. Οι αντιεξουσιαστές που καταδικάζουμε είναι τα παιδιά μας. Με το χέρι στην καρδιά, όσοι έχετε παιδιά εφήβους ζωηρούς και ήταν στην πορεία εκείνη την ημέρα, ξέρετε τί έγινε? Το ξέρω ότι το παρατραβάω, αλλά πριν με σταυρώσετε σκεφτείτε λίγο, ίσως είναι το παιδί του φίλου σας ή ο κολλητός του γιου σας...ωμή φρίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή